Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

by indian


Europa League...η άγονη γραμμή, ξεκινάει με χώρες κυρίως από τα πολύ βόρεια πρωταθλήματα,και κάποια από εδώ απο Βαλκάνια......άλλωστε ο μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδος,μπαίνει από τον επόμενο γύρο (χιχιχιχιχιχιχι)!!!!.
Εμείς ψαχτηκαμε και κατι βρήκαμε,χαλαρά βέβαια,γιατί το Μουντιάλ δεν τέλειωσε,αν και τα καλά μπερκέτια αυτού του τουρνουά (Μουντιαλ),τέλειωσαν τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα.

Trans Narva vs MyPa
Καταρχήν ξεκινάμε με το πολύ χαμηλό διπλό!!!! δεν είναι δα και ο Ολυμπιακός η MyPa !!!!
Η Trans Narva είναι μια καλή ομάδα. Είναι σήμερα μία από τις τρεις πρώτες / τέσσερις καλές ομάδες στην Εσθονία και θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να την παίξουν στην έδρα της.
Δεν σκοράρουν πολύ,αλλά αυτό δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε,πέρσι κέρδισε δυο φορές την
Σλοβένικη Rudar Velenje
παίζω ΑΣΣΟ draw no bet

Zestaponi vs Faetano
Οι Γεωργιανοί παίζουν ,και το γουστάρουν πέρσι κέρδισαν 6-0 τους ΒορειοΙρλανδους Lisbury,και αποκλείστηκαν δύσκολα από τους Σουηδους της Χελσιμποργκ,οι ΆΛΛΟΙ παίζουν για πρώτη φορά στην Ευρώπη,από ότι έψαξα βρήκα ότι η ομάδα από το Αγιο Μαρίνο,είναι μια παρέα φίλων,άλλοι μικροί ,άλλοι παππούδες από τις μπυραρίες!!!
over 4.5 goals

TPS Turku vs Port Talbot Town
Εδώ έχουμε μια έμπειρη ομάδα της Φιλανδίας που στηρίζετε επιθετικά στον Johansson,απέναντι σε ένα μάτσο ψαράδες από την Ουαλία,που παίζουν μπάλα όπως εμείς πάμε στα 5χ5
(-1) στον ΑΣΣΟ ΚΑΙ over

Δεν υπάρχουν σχόλια: