Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Kαλησπέρα σε όλους τους φίλους!!


Εξαιρετικά κερδοφόρο το διήμερο που μας πέρασε, ας ελπίσουμε να τριτώσει το καλό με τις σημερινές μας επιλογές από τα παιχνίδια του Europa League. 48 ομάδες ρίχνονται στην μάχη απόψε σε 2 group, το έαν στις 20.00 και το άλλο στις 22.05.

Πρώτη μπαινει από τους εκπροσώπους της χώρας μας, η ΑΕΚ αντίπαλος της Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη και φυσικά έχει το δύσκολότερο έργο απέναντι στην πρωτοπόρο του Ρωσικού Πρωταθλήματος και ιδιαίτερα φορμαρισμένη αυτή την περίοδο ομάδα. Η Ζενίτ φιλοδώρησε με 6 τέρματα, το Σάββατο για το πρωτάθλημά της την Σατούρν συντριβοντάς την με 6-1 ενώ 2 εβδομάδες πριν επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 μέσα στο Βέλγιο και στην έδρα της Άντερλεχτ. Η ΑΕΚ, υπό τις παρούσες συνθήκες δεν έχει καμία τύχη απόψε, η απόδοσή του άσου της Ζενίτ από το 1.40 που είχε την Κυριακή, κατηφόρισε στο 1.25 - 1.28, σήμερα.

Στο βραδυνό group ο ΠΑΟΚ και ο Άρης. Για τον ΠΑΟΚ που είναι αήττητος στην Ευρώπη παίζοντας με πολύ ισχυρές ομάδες όπως η Φενέρ και ο Άγιαξ, αλλά και η Μπρυζ πριν 15 μέρες, η νίκη είναι μονόδρομος, μετά την επικράτηση των Κροατών επί της Βιγιαρεάλ την προηγούμενη αγωνιστική.
Με αλλάγές θα κατεβάσει την ομάδα ο Δερμιτζάκης και ας ελπίσουμε οι 14 που θα αγωνιστούν, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, καθώς με νίκη αντιμετωπίζει και τον ΆΡΗ με άλλη ενέργεια την Κυριακή το βράδυ.


Για τον ΑΡΗ, που παίζει κάτω από πολύ καλές καιρικες συνθήκες στην Νορβηγία, αυτό που είναι χαρακτηριστικό είναι πως υπάρχει μεγάλη κατρακύλα στην απόδοση του άσσου της Ρόζενμποργκ, γύρω στο 1.70 αυτή την στιγμή κατά μέσο όρο. Μετά τη νίκη της πρώτης αγωνιστικής επί της Ατλέτικο, καθίσταται φαβορί για πρόκριση στον όμιλο και πιστεύω πως αν κατορθώσει να μη χάσει απόψε (κάτι όχι και ακατόρθωτο), θα βάλει τις βάσεις για πρόκριση, από έναν πάρα πολύ δ΄συκολο όμιλο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος, πιστεύω πως κοντά στην επικράτηση, είναι η Ντόρτμουντ, η Στουτγκάρδη, η Μπεσίκτας, η ΤΣΣΚΑ, η Άντερλεχτ, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Βιγιαρεάλ και η Ντιναμό Κιέβου.


Παιχνίδια που είναι πιθανό να μην αναδειχθεί νικητής είναι αυτά της Λίβερπουλ, της Αιντχόφεν, της Στεάουα, της Γάνδης, της Μάντσεστερ Σίτι και της Αλκμαάρ.


Παιχνίδια με εκατέρωθεν γκολ, αυτά της Γιανγκ Μπόις, της Οντένσε, της Μπεσίκτας, της Βιγιαρεάλ, της Γάνδης, του ΠΑΟΚ, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ στο over 2.5 goals για τη Ζενίτ, την Άντερλεχτ και την Παλέρμο.


Ας δούμε τις προτάσεις της ημέρας, σε δελτία.


1η πρόταση :


Zenit St. Petersburg - AEK Athens : over 2.5 goals (1.70)
CSKA Moscow - Sparta Prague : goal/goal (2.00)
PAOK Salonika - Dinamo Zagreb : goal/goal (1.90)


H απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 6.46 στην Bet 365.


2η πρόταση :


SK Rapid Vienna - Besiktas : 2 (2.30)
Atletico Madrid - Bayer Leverkusen : 1 (1.83)
Lech Poznan - Red Bull Salzburg : 1 (2.00)


H απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 8.418 στην Bet 365.




3η πρόταση :


Villarreal - Club Brugge : goal/goal (1.75)
AA Gent - Lille : goal/goal (1.72)
BSC Young Boys - Getafe : goal/goal ( 1.66)
OB Odense - VfB Stuttgart : goal/goal (1.66)


H απόδοση του παραπάνω παρολί είναι 8.294 στην Bet 365.


4η πρόταση :

Metallist Kharkiv - PSV Eindhoven : X (3.25)
FC Utrecht - Liverpool FC : X (3.25)
AA Gent - Lille : X (3.25)
BATE Borisov - AZ Alkmaar : X (3.30)
Steaua Bucharest - Napoli : X (3.30)
Manchester City - Juventus : X (3.60)


Ζητάμε 3άδες και 4άδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: