Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

by Indian

Steel City Derby
Πολύ καλή η χθεσινή βόλτα μας στην Premiership, και εάν έβγαινε και το 2-2 στο Liverpool (ήρθε 1-1),θα μιλούσαμε για μια καταπληκτική μέρα ,με το διπλό της Bolton στο 3,10!!!! που σας είπαμε ότι δεν είναι κακή ομάδα ,όμως εβγαλε λούκι με το προγραμα της ,και ξανά προς την δόξα τραβά.
Ειχαμε και το πρωτο γκόλ του Βελιου (παιχτουρα) στην Premiership ,στην ήττα της Εverton με 3-1 δείτε το γκολ του στο τέλος της ανάρτησης .
Σήμερα έχουμε και το "Steel City Derby"  το ντέρμπι του Σέφιλντ......στο οποίο γίνετε στην πόλη...... της αλεπούς ο θάνατος....
England Premiership England Premiership


West Brom v Wolverhampton 1

Δεν 
είναι καλα τα πράγματα στους Λύκους, έχουμε και την προϊστορία με το μέρος μας βάλαμε και δύο γκολ με την Σάντερλαντ,θα το πάρουμε το ματσακιον!!!
Arsenal v Sunderland G/G

 
Άμυνα απο χαρτί για την Arsenal...που πας με αυτό το πράγμα τον Μερτεζάκερ στην άμυνα,και η Sunderland δεν είναι καμιά σουπερ-ουα αλλά ενα γκολ θα τους βάλει.
Newcastle v Tottenham 1

θα 
πάω με τους ασπρόμαυρους (ΠΑΟΚ είσαι...) 10 ματς αήττητοι ,6/1/1 η προϊστορία 

  England Championship England Championship

Birmingham v Leicester Χ2

 
από τις αποδόσεις δείχνει πως είναι το ματς,μοιρασμένο , αλλά νομιζω ότι η Leicester δεν θα χάσει στο Σεντ Αντριους
  England League 1 England League 1


Sheff Utd v Sheff Wed 1

όλη η 
πόλη ζει για αυτό το ματς,Λεπίδες-Κουκουβάγιες...και μόνο από τα προσωνύμια, νικητής βγαινει ο γηπεδούχος... που είναι και ποιο προετοιμασμένη για το ντέρμπι αφου δεν είχε παιχνίδι το προηγούμενο Σαββάτο, βεβαία και το under  2,5 είναι μια πολύ καλή λύση πρόβλεψης για το παιχνίδι










Δεν υπάρχουν σχόλια: