Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

by indian

Romarinho
Copa Libertadores:  Ο δεύτερος τελικός του Copa Libertadores διεξάγεται τα ξημερώματα στο Σάο Πάουλο, με την Κορίνθιανς να υποδέχεται τη Μπόκα Τζούνιορς! Η πρώτη αναμέτρηση στην Αργεντινή είχε λήξει ισόπαλη 1-1 με αποτέλεσμα η παρέα του Ρικέλμε να αναζητά το γκολ πάση θυσία στην Βραζιλία για να έχει ελπίδες,καθώς η ισοπαλία δεν μετράει, εφόσον ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ δε βρίσκεται σε ισχύ. Σε οποιαδήποτε ισοπαλία απόψε, οι ομάδες οδηγούνται σε παράταση και αν χρειαστεί σε πέναλτι.
Η Κορίνθιανς δείχνει πολύ ισχυρή εντός έδρας και στοχεύει στον πρώτο τίτλο της στη διοργάνωση καθώς προέρχεται από ρεπό στο πρωτάθλημα ώστε να αφοσιωθεί στον τελικό.
Οι Αργεντίνοι έχουν την εμπειρία των 9 τελικών και 6 κατακτήσεων!!!!!! να τους συνοδεύει. Στατιστικά προέρχονται από ισοπαλίες και οι δυο τους, οι τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες στη διοργάνωση της Κορίνθιας έληξαν ισόπαλοι, ενώ συνολικά έχει δεχτεί μόλις 4 γκολ στη μέχρι τώρα πορεία της. Η Μπόκα έφερε επίσης τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στη διοργάνωση, τις δύο προ του τελικού εκτός έδρας, στις προκρίσεις επί των Φλουμινένσε (1-1) και Ουνιβερσιδάδ (0-0).

  Πιθανές εντεκάδες 


BOCA JUNIORS: Agustín Orión; Facundo Roncaglia, Rolando Schiavi, Matías Caruzzo, Clemente Rodríguez; Leandro Somoza, Pablo Ledesma (Diego Rivera), Walter Erviti, Juan Román Riquelme; Pablo Mouche (Dario Cvitanich), Santiago Silva (Lucas Viatri).
 Coach: Julio César Falcioni

  CORINTHIANS: Cássio; Alessandro, Chicão, Leandro Castán, Fábio Santos; Ralf, Paulinho; Jorge Henrique (Liedson), Alex (Wallace), Danilo (Romarinho); Emerson
Coach: Tite

Οι bookmakers δίνουν ελαφρύ προβάδισμα βάση έδρα στους διψασμένους Βραζιλιάνους,θα πάω μαζί τους στο 2,10. Το under , πολύ μικρό για παιχνίδι μεταξύ Βραζιλιανικής και ομάδας από την Αργεντινή,θα πάω με το γενναίο 2,50!!!! Για τις κάρτες σε παιχνίδι Λατινοαμερικανικό δεν συζητάμε αν βρείτε παίξτε τις




 Δείτε τι έγινε στο πρώτο ματς


Δεν υπάρχουν σχόλια: