Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Η δικαίωση του Θεοδωρή Ζαγοράκη...


Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο...
Ανείπωτη χαρά έδωσε στον κόσμο του ΠΑΟΚ και όχι μόνο..η 2η νίκη εντός 4 ημερών κατά του κουρασμένου και παρικμασμένου Ολυμπιακού...με αποτέλεσμα να είναι πλέον στα προκριματικά του CL..
Ο στρατηγός Santos έστησε υποδειγματικά την ομάδα του και με την ''αράχνη'' τον Κώστα Χαλκία, το ατελείωτο πνευμόνι που λέγεται Βιτόλο,τον ήρεμο Γάλλο γίγαντα Σορλέν κ όλα τα παιδία, αλλά δε είναι δυνατόν να μην αναφερθούμε ξεχωριστά στον άνθρωπο που άλλαξε την ροή της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ τον Πάμπλο Γκαρσία..
Αυτή την ξεχωριστή προσωπικότητα που μετά το τέλος του αγώνα ενώ έφαγε 10δες μπουκάλια πανηγύριζε σαν μικρό παιδί και μέσα στη φυσούνα του την έπεσαν 3 παίκτες του Ολυμπιακού και τους ''απώθησε..'' το ίδιο αποτελεσματικά όπως και στο γήπεδο..
Πριν 3 χρόνια σχεδόν στο Μόναχο ένας ''γραφικός και ρομαντικός Παοκτσης..'' ο Ζαγοράκης ονειρεύτηκε αυτήν ακριβώς τι στιγμή και ζήτησε να αναλάβει τα ηνία του ΠΑΟΚ ένας καταξιωμένος στην Πορτογαλία αλλά τόσο αμφιλεγόμενο στην Ελλάδα προπονητή τον Σάντος..
Ισώς ήταν ο μόνος που τον πίστεψε και όταν μέσα σ'αυτή την 3χρονή πορεία το ''καράβι..'' δεν πήγαινε καλά αυτός συνέχιζε να τον πιστεύει..
Ενέπνευσε παππούδες 70 η 80 ετών να πάνε στις τράπεζες να αγοράσουν μετοχές του ΠΑΟΚ για 10ευρώ και να δέχονται σχεδόν ειρωνικά σχόλια από υπάλληλους.
Τελίκα δικαιώθηκε...
Να είσαι καλά Ζαγοράκη...σ'ευχαριστούμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια: