Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

NBA BET

Ο νέος Jordan

Και το πάρτυ ξεκινάει φέτος στο Madison Square Garden στο σπίτι των NY KNICKS ας δούμε μερικά πράγματα για τον γηπεδούχο.Η επιστροφή τους στα play offs ήταν το πρώτο βήμα. Φέτος με Καρμέλο Άντονι,Αμάρε Στούντεμαϊρ , Τάισον Τσάντλερ(από τους πρωταθλητές Μαβερικς) και τις μεταγραφές Μάικ Μπίμπι και του Μπαρόν Ντέιβις μαζί Τόνι Ντάγκλας, Λάντρι Φιλντς, Τζάρεντ Τζέφρις, Ρενάλντο Μπάλκμαν και τον ρούκι γκαρντ Ιμάν Σούμπερτ (Νο 17) έχουν σίγουρα ενα πολύ δυνατό σύνολο με πλούσιο επιθετικό ταλέντο. Πάνε για πολύ ψηλά φέτος.

Μπόστον Σέλτικς: Θα στηριχτούν και φέτος στην αγία τριάδα Άλεν-Πιρς-Γκαρνέτ και τον Ρόντο να δίνει ρυθμό από τη θέση του πλέι μέικερ, συνταξιοδοτήθηκε ο Σακίλ Ο’ Νιλ,και από την ομάδα αποχώρησαν ο Γκλεν Ντέιβις και ο Νέναντ Κρστιτς, ενώ ο Τζεφ Γκριν θα χάσει όλη τη σεζόν λόγω προβλήματος στην καρδιά. Ο Μπράντον Μπας, απόκτημα από το Ορλάντο, θα δώσει λύσεις στο «4», ενώ ο Κίον Ντούλινγκ και ο Κρις Γουίλκοξ θα βοηθήσουν ως «ρεζέρβες» στην περιφέρεια και τη φροντ λάιν αντίστοιχα.. Σίγουρα δυνατοί,με δεμένη ομάδα ,και παίχτες νικητές.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Παρά το περσινό 4-0 στα play-offs υπέρ των Σελτικς,φέτος τα πράγματα δεν νομίζω να είναι εύκολα για αυτούς,θα πάω με την νίκη των γηπεδούχων


 







Στο American Airlines Center του Dallas,οι γηπεδούχοι του one man show Dirk Nowitzki,φιλοδοξούν και φέτος.....,μπορούν όμως??? φέτος δεν θα έχουν τους Τάισον Τσάντλερ, Χουάν Χοσέ Μπαρέα , Καρόν Μπάτλερ,ενώ αποχώρησαν και οι πολύτιμοι Πέτζα Στογιάκοβιτς και Ντεσόν Στίβενσον,και προστέθηκαν οι βετεράνοι πολέμου.....Λαμάρ Όντομ, Βινς Κάρτερ και Ντελόντε Γουέστ.Σε αυτό το φετινό πρωτάθλημα έχουν τύχη , αλλά υπάρχουν καλύτεροι από αυτούς.

Μαϊάμι Χιτ: Προτού να ξεκινήσει το περσινό ΝΒΑ τους είχαν για πρωταθλητές ,αυτοί τελειώσαν την κανονική περίοδο με 58-24, συνέχισαν καλύτερα στα play offs, αλλά έχασαν το πρωτάθλημα από τον Dirk Nowitzki.
Φέτος στους Λεμπρόν Τζέιμς, Ντουέιν Ουέιντ, Κρις Μπος,δεν προστέθηκε κάτι ακόμα.. άλλωστε δεν νομίζω να χρειαζόταν

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Θα πάω με το over188.5 γιατί μου φαίνεται πολύ χαμηλό

Δεν υπάρχουν σχόλια: