Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

NBA BET

Σε φούλ ρυθμούς το πρωτάθλημα του ΝΒΑ,οι πρωταθλητές Μαβερικς δεν έχουν σταυρώσει ακόμα νίκη,οι Λακερς βάλανε τα δυνατά τους χτες και πήραν την πρώτη τους απέναντι στην Γιούτα , ενώ οι Χιτ έχουν τρία στα τρία.!!!!!
Μην ξεχνάτε μπορούμε για τους φίλους του τζόγου και του ΝΒΑ,να δώσουμε μια φούλ συνδρομή προγνωστικών, για όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος,για μόνο 100€.
100€ μέχρι το παιχνίδι του τελικού,προγνωστικά καθημερινά δηλαδή για το ΝΒΑ στο mail σας για τους επόμενους 4 μήνες!!!!!
ΑΠΙΘΑΝΟ ΔΩΡΟ    ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΝΟ ΜΕ paysafe card


 

 







Το πρώτο βήμα μετά την νίκη απέναντι στους Σελτικς έγινε,το ανχος έφυγε,και η ομάδα δείχνει με Carmelo Anthony και Amare Stoudemire,να έχει πάρα πολλές δυνατότητες,άλλωστε το να σπάσεις το 0-8 είναι μεγάλη υπόθεση .
Οι πολεμιστες απο την άλλη (όνομα και πραγμα)κέρδισαν τον Ντερεκ Ροους και την παρέα του με 99-91. Μόντα Έλις και Στίβεν Κάρι μαζί το Νο11 του ντραφτ σούτινγκ γκαρντ Κλέι Τόμπσον συνθέτουν,ένα δυνατό σύνολο και αυτοί.
Οριακό ματς θα πάω με την νίκη των Νικς χωρίς το χάντικαπ 1.60





 







H Nea Ορλεάνη έχασε προχτές στον πόντο το παιχνίδι από τους Ήλιους, από την ομάδα αποχώρησε ο Κρις Πολ , αλλά με τον γκαρντ Έρικ Γκόρντον, τον φόργουορντ Αλ Φαρούκ Αμίνου και τον σέντερ Κρις Κέιμαν στην ομάδα, έχουν μια καλή ομάδα.
Οι Σελτικς, έχασαν τα ματς με τους Νικς και τους Χιτς κυριολεκτικά στις λεπτομερειες με τον Rajon Rondo,μα είναι σε παρά πολύ καλή κατάσταση,και στα δύο τα ματς.Θεωρώ ότι οι Σελτικς είναι μια πολύ πλήρεις ομάδα σε όλες τις γραμμές.και οτι το ματσάκι θα το πάρουν
Celtics to win 1.90

INDIAN-BET

Δεν υπάρχουν σχόλια: