Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

1ος κ 2ος όμιλος του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου 2010

Καλησπερούδια σε όλο τον κόσμο...
Ξεκινωντας την περιήγηση μας στους 2 πρώτους ομίλους του μουντιάλ 2010..
Ο 1ος όμιλος κατ΄αρχάς είναι από τους πλέον αντιστοιχηματικούς ομίλους και θα σας προτείνουμε ένα μεγάλο ΝO BET..
Πολλές φορές είναι επίσης σημαντικό να ξέρουμε να αποφεύγουμε να βάζουμε τα λεφτά μας οταν προβλέπουμε κίνδυνο ή μεγάλο ρίσκο..Τέτοιος λοιπόν είναι αυτός ο όμιλος..
Η γνωστή Γαλλία του Ντομενέκ που δεν έχει πείσει κανέναν παρότι έχει παίκτες σαν μονάδες κατα πολύ ανώτερους από το συνολικό παιχνίδι που αποδιδει..
Το Μεξικό κάτω από τις οδηγείες του πολύ καλού τεχνικού Αγγίρε θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκρηση..Ενα μείγμα παλίων (Μαρκεζ,Φρανκο, Μπλάνκο..) αλλά και νέων..(Βέλα,Ντο Σαντος,Χαβιε Ερναντεζ) για να έρθει η ποθυτη προκρηση..
Οσό αφορά στην Ουρουγουάη το ιδιαίτερα δυνατό και φορμαρισμενο δίδυμο Φορλαν και Σουαρεζ είναι έτοιμο για μεγάλα πράγματα τουλάχιστον μέσα στον όμιλο..
Η οικοδεσπότης ομάδα της Ν.Αφρικής μπορεί από πολλους να είναι ξεγραμμένη αλλά μόνο έτσι δεν είναι η πραγματικότητα..Η ψυχολογία και το ιδιαίτερο κλίμα της χώρας είναι στα υπέρ της και δεν πρέπει να μην ληφθεί σοβαρά υπ'όψη..
Συμπερασματικά είναι ο πλέον αμφίροπος όμιλος του μουντιάλ και υπάρχει ενα μεγαλοπρεπές Νο Bet για πρόκρηση στον επόμενο γύρο..Ισως τον πρώτο λόγο να έχει η Ουρουγουάη για 1η θέση με τη Γαλλία την 2η..
Σαν 1ος σκορερ στον όμιλο ο Φορλαν έχει μεγάλη πιθανότητα επαλήθευσης...
Στο 2ο όμιλο τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα..
Η παραδοσιακά μεγάλη δύναμη σε Παγκόσμια κύπελλα Αργεντινή λογικά δεν θα έχει πρόβλημα και η μάχη θα δωθεί μεταξύ των τρειών υπόλοιπών ομάδων σχεδόν απο την ίδια βάση..
Η Νηγηρία θα προβάλει μεγάλο πάθος και λόγω προσαρμογής στο κλίμα δεν θα είναι ευκολοκατάβλητη,η ομάδα της Ν.Κορέας με το ασταμάτητο πρεσάρισμα αλλά και με παίκτες με περγαμηνές απο δυνατά πρωταθληματα όπως οι ''Αγγλοι..'' Παρκ Γι-Σανκ και Λινκ Τσανκ Γιονκ αλλά και τον επιθετικό Παρκ της Μονακό μόνο ευκολοί αντίπαλοι δεν θα είναι,για την Εθνική μας που υπάρχει μεγάλη εμπιρία αλλά πρέπει να πιάσει αποδωση έτους..2004 για να καταφέρει κάτι ιδανικό..
Συμπερασματικά πέρα απο την 1η θέση της Αργεντινής και 1ο σκορερ τον Ιγκουαιν η Τεβεζ και το κλασικό αντερ στα παιχνίδια της Ελλάδας δεν φαίνεται κάτι αλλό στοιχηματικα κι εδω..

Δεν υπάρχουν σχόλια: