Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Με το τέλος της 1ης αγωνιστικής..

Καλησπερούδια σε όλο τον κόσμο...
Τέλιωσε η 1η αγωνιστική σε όλους τους ομίλους και είμαστε έτοιμοι για τα πρώτα σχόλια που πλέον έχουν και πραγματική υπόσταση...
Σε γενικές γραμμές είχαμε άχρωμα και άοσμα παιχνίδια πλην εξαιρέσεων..όποιος ποντάρισε σε 0-1 γκολ και κάτω από 2,5 γκολ στοιχήματα είναι η΄δη έτοιμος να πάει διακοπές..
Οι ομάδες μπήκαν με φόβο και άγχος ακόμη και μεγάλα ονόματα παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου..Λίγα γκολ και μάλιστα θα ήταν πολύ λιγότερα εαν δεν υπήρχε αυτή η ''περίεργη μπάλα..'' κατά τα λεγόμενα των τερματοφυλάκων κυρίως..
Αναλυτικά ανα όμιλο έχουμε τα εξής σχόλια..
1ος όμιλος
Αυτή τη στιγμή παίζεται το παιχνίδι της Ν.Αφρικης με Ουρουγουάη η οποία και προηγείται και δύσκολα θα χάσει τους βαθμούς..Με αυτό το δεδομένο αυτή μαζί με την Γαλλία βρίσκονται κοντά στην πρόκριση..
2ος όμιλος
Δυστυχώς για την Εθνικής μας τα πράγματα δεν είναι τα ζητούμενα και η Νιγηρία θα είναι δύσκολη αντίπαλος..η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο..
Αργεντινή και Νότιος Κορέα θα είναι πιο κοντά στην πρόκριση..
3ος όμιλος
Αγγλία και Αμερική που για μένα ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που παρακολουθήσαμε (30 τελικές..) έχουν τον 1ο λόγο..Μέτριες Αλγερία και Σλοβακία..
4ος όμιλος
Εδώ δυστυχώς η πρώτη έκπληξη (όχι μεγάλη σχετικά..) φαίνεται να υλοποιείται με την ήττα της Σερβίας η οποία δυστυχώς δεν έπεισε κι όλας..Γερμανία και Γκάνα των πρώτο λόγο..
5ος όμιλος..
Θυμίζει λίγο την κατάσταση του προηγούμενου ομίλου αλλά στη θέση της Σερβίας έχουμε την Ιαπωνία..Βέβαια η Δανία δεν είναι Αυστραλία..Δύσκολη πρόβλεψη για Ιαπωνία η Δανία παρέα με την Ολλανδία εδώ..
6ος όμιλος
Εδώ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα με τον όμιλό να θυμίζει τον όμιλο της Αγγλίας..
Ιταλία και Παραγουάη τον πρώτο λόγο για πρόκριση..και μάλλον και τον τελευταίο..
7ος όμιλος
Η Βραζιλία μαζί με Πορτογαλία η Ακτή Ελεφαντοστού παρά την καλή παρουσία της Βορείου Κορέας έχουν τύχη για την πρόκριση..Δύσκολη επιλογή κι εδώ..για την δυάδα της πρόκρισης..
8ος όμιλος
Εδώ τα πράγματα μπερδεύτηκαν τόσο με τα αποτελέσματα όσο και με τις αποδόσεις των ομάδων..Κάτι μου λέει οτι μπορεί να γίνει η μεγάλη έκπληξη και να μείνει έξω η Ισπανία..
τι παίζω..

πρόκριση 3ου ομίλου
Αγγλία-Αμερική ή Αμερική-Αγγλία
πρόκριση 6ου ομίλου
Ιταλία-Παραγουάη ή Παραγουάη-Ιταλία

Για θέσεις 1-2
Αγγλία
Θέσεις 3-6
Παραγουάη

Δεν υπάρχουν σχόλια: