Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Italy - Paraguay



Paraguay
Ας θυμηθούμε μερικά πράγματα για την Paraguay...προκρίθηκε σπάζοντας το φράγμα τον 30 βαθμών στον όμιλο φτάνοντας του 33 με 10 νικες 3 ισσοπαλιες και 5 ηττες.
Αφού κάνετε την καλύτερη πορεία στην ιστορία της στους προκριματικών, η Παραγουάη έφθασε στο τέταρτο της Παγκόσμιο Κύπελλο.Νίκησε την Αργεντινή με 1-0,το Estadio Defensores del Chaco, που ήταν ένα αληθινό φρούριο για τηνΠαραγουάη, όπου εκει κέρδισε επτά παιχνίδια.
Η σύνηθες επιλογή της Παραγουάης είναι αμυντική και στηρίζεται στη δύναμη , αλλά έχει το πλεονέκτημα ότι διαθέτει και ικανούς παίκτες στην επίθεση, Roque Santa Cruz (Manchester City), Oscar Cardozo (Benfica), Nelson Haedo Valdez (Borussia Dortmund), Rodolfo Gamarra (Libertad), Lucas Barrios (Borussia Dormund), Edgar Benitez (Pachuca) οι οποίοι θα μπορούσαν να απειλήσουν οποιαδήποτε άμυνα.


Italy

Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ιταλία, θα είναι και πάλι υποψήφιος να επαναλάβει το κατόρθωμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Μόνο η Βραζιλία, που κέρδισε δύο συνεχόμενους τίτλους, το έχει κατορθωσει.
Οι Azzurri πήραν το προβάδισμα στον πρώτο γύρο, κερδίζοντας 2-1 την Κύπρο. Από κει και πέρα, δεν αφήνουν ποτέ την κορυφή.
Από εκεί και μετά ότι και να πεις είναι λίγο....... είναι η δεύτερη πιο επιτυχημένη εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στον κόσμο, με τέσσερα νικηφόρα μουντιαλ , κερδίζοντας επίσης ένα ευρωπαϊκό .

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ 111!!!!! ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ
ΙΝΔΙΑΝΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Italy - Paraguay

Under 1.5, 2 (2.075)
Αριθμός καρτών στο ματς
Πάνω από 4.5 1.72

indianbet

Δεν υπάρχουν σχόλια: